×

Wilt u zich ook aanmelden voor onze website?

Aanmelden

Wilt u contact opnemen met ons?

Contact

jurist-detail
Beks Advocaten
Beks Advocaten logo

onze filialen

Vught (Hoofdkantoor)

Kerkstraat 76
5261 CS Vught


Beks Advocaten adviseert het bedrijfsleven in de meest brede zin. Het opstellen en beoordelen van contracten vormt een belangrijk onderdeel van ons dagelijks werk. Naast de gebruikelijke juridische bijstand in procedures ligt verder nadruk op het gebied van het ondernemingsrecht, huurrecht en arbeidsrecht. Daarnaast beschikken wij over ervaring op het gebied van bouwrecht, faillissementsrecht en incassozaken.

Onze cliënten zijn afkomstig uit alle sectoren van het bedrijfsleven met accenten in de computerbranche, bouwsector en detacheringsbranche. Van een aantal grote bedrijven zijn wij de huisadvocaat, waarbij wij alle voorkomende juridische werkzaamheden verrichten en adviezen verstrekken. In zaken, waarbij zeer specifieke expertise is vereist, zullen wij indien nodig naar specialisten doorverwijzen. In onze rol van huisadvocaat wordt van ons naast specifieke juridische kennis en onderhandelingsvaardigheid ook inzicht in management, organisatie en financieel economisch aspecten van de onderneming vereist.

Bij de dienstverlening aan onze cliënten ligt de nadruk op persoonlijk contact en betrokkenheid bij hun onderneming. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door snelheid, flexibiliteit, resultaatgerichtheid, alsmede kwalitatief goed en pragmatisch advies. Vanzelfsprekend worden duidelijke financiële afspraken gemaakt en desgewenst zijn wij bereid te werken op basis van een offerte of tegen een vaste prijs.