×

Wilt u zich ook aanmelden voor onze website?

Aanmelden

Wilt u contact opnemen met ons?

Contact

jurist-detail

Juristen Kiezen / Juristen en Advocaten / Haij en Van der Wende Advocaten

Haij en Van der Wende Advocaten
Haij en Van der Wende Advocaten logo

onze filialen

Capelle aan den IJssel (Hoofdkantoor)

Barbizonlaan 82
2908 ME Capelle aan den IJsselDe Haij & Van der Wende Advocaten werkt voor ondernemingen en (non-profit) organisaties. We adviseren cliënten op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en ruimtelijke ordeningszaken. Onze bedrijfsfilosofie is simpel; een direct en snel contact en een flexibel en praktisch optreden geeft de beste oplossing.
 
De Haij & Van der Wende Advocaten richt zich op een langdurige relatie met haar cliënten. Een goed inzicht in de persoon en/of het bedrijf is belangrijk voor een goede advisering. Een langdurige relatie betekent ook dat de cliënt vertrouwen heeft in zijn advocaat en, niet minder belangrijk, andersom.
 
De wensen van de cliënt, diens organisatie en bedrijfscultuur en de kosten worden bij de advisering nauwgezet in het oog gehouden. Bij iedere cliënt past een eigen benadering met slechts één doel; het ook praktisch gezien meest optimale advies.
 
"Een magere schikking is beter dan een vet proces" is een oud gezegde. Er wordt zoveel mogelijk gezocht naar een oplossing buiten de rechtszaal via overleg of onderhandelingen.