×

Wilt u zich ook aanmelden voor onze website?

Aanmelden

Wilt u contact opnemen met ons?

Contact

jurist-detail

Juristen Kiezen / Juristen en Advocaten / RWV De Ruijter de Wildt en De Vroom Advocaten

RWV De Ruijter de Wildt en De Vroom Advocaten
RWV De Ruijter de Wildt en De Vroom Advocaten logo

onze filialen

Noordwijk (Hoofdkantoor)

Jonckerweg 2
2201 DZ Noordwijk


RWV De Ruijter de Wildt en De Vroom Advocaten

Rechtsgebieden

Familierecht - Ondernemingsrecht - Arbeidsrecht

Expertises

Algemene voorwaarden - Bestuurdersaansprakelijkheid - Zakelijke contracten - Ontslag - Alimentatie - Echtscheiding - AVG

Werkgebied

Noordwijk

RWV De Ruijter de Wildt & De Vroom Advocaten is dé juridisch specialist voor ondernemers in de regio Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Onze dienstverlening omvat alle rechtsgebieden waar ondernemers mee te maken kunnen krijgen. Deze strekt zich uit van ondernemingsrecht en arbeidsrecht tot incasso en personen- en familierecht.

RWV De Ruijter de Wildt & De Vroom Advocaten biedt ondernemers en particulieren kwalitatief de beste oplossingen bij juridische vraagstukken. Het kantoor streeft daarbij naar een voorkeurspositie bij ondernemers in het MKB in de regio Leiden en de Duin- en Bollenstreek.

Met 25 advocaten en 30 medewerkers werken wij vanuit vestigingen in Leiden en Noordwijk. We voelen ons sterk verwant met bedrijven in de regio, waarin wij zelf inmiddels ruim een halve eeuw ondernemen. Vanuit die positie en door actieve deelname aan zakelijke en culturele netwerken kennen we stad en streek als onze broekzak. Onze mensen zijn uitstekend opgeleid en vullen elkaar in kennis, ervaring en leeftijd prima aan. Zij scholen zich voortdurend bij volgens de nieuwste inzichten.