×

Wilt u zich ook aanmelden voor onze website?

Aanmelden

Wilt u contact opnemen met ons?

Contact

jurist-detail

Juristen Kiezen / Juristen en Advocaten / Van Uitert & Quist Advocaten

Van Uitert & Quist Advocaten
Van Uitert & Quist Advocaten logo

onze filialen

Kaatsheuvel (Hoofdkantoor)

Hoofdstraat 72
5171 DE Kaatsheuvel


Van Uitert & Quist Advocaten

Rechtsgebieden

Familierecht - Arbeidsrecht - Ondernemingsrecht - Incassorecht

Expertises

Incasso - Algemene voorwaarden - Ontslag - Echtscheiding

Werkgebied

Waalwijk

Advocatenkantoor van Uitert is een laagdrempelig kantoor, waar een informele sfeer heerst en waar wordt gestreefd naar een open communicatie en een goede vertrouwensbasis met de cliënten. De werkzaamheden van de advocaten zijn volledig gericht op dienstverlening aan particulieren en ondernemers uit het Midden- en Kleinbedrijf. Daarbij is de inzet van de secretaresses Sharon Bremer en Ilse van Delft onmisbaar.

Het kantoor is werkzaam op de rechtsgebieden: personen- en familierecht, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, ondernemingsrecht en strafrecht.

De stijl van het kantoor kenmerkt zich door een commerciële, dienstverlenende en praktische instelling. Er wordt altijd gezocht naar een oplossing, die de cliënt past. Ook als de oplossing alleen via een procedure bereikt kan worden, blijft de stijl oplossingsgericht.

Niet iedere juridische vraag hoeft te leiden tot een dossier. Voor sommige twijfels en vragen geldt dat een oplossing al bereikt kan worden door het verstrekken van goede informatie. Advocatenkantoor Van Uitert wil ook in dit opzicht passende dienstverlening aanbieden en heeft wekelijks op dinsdag van 17.30 uur tot 18.30 uur een gratis spreekuur. Op dit spreekuur treft u een advocaat aan, die uw vragen graag op deskundige wijze beantwoordt.